over ons.

Welkom bij onze gespecialiseerde tandartspraktijk, waar uw glimlach onze hoogste prioriteit heeft. Samen met u en onze ervaren tandartsen stellen we een persoonlijk behandelplan op, want wij geloven dat er voor iedereen een oplossing is. Uw tevredenheid staat centraal, en we streven ernaar om pas tevreden te zijn als u dat bent.

Vertrouwen is de sleutel tot een optimaal resultaat, en daarom hechten wij veel waarde aan open communicatie. Onze professionele en vriendelijke teamleden staan klaar om naar uw wensen te luisteren en u de zorg te bieden die u verdient.

In ons moderne pand beschikken we over acht behandelkamers, waarvan twee speciaal zijn ingericht voor implantologie, en een comfortabele wachtkamer waar u kunt ontspannen. Met geavanceerde apparatuur, waaronder een state-of-the-art 3D-CT scan, intra-orale scanners (mondscanner), 3D digitale printer, freesmachine, streven we naar precisie en kwaliteit in elke behandeling.

Ons team bestaat uit een toegewijde implantologen, ervaren tandartsen, managementassistentes, mondhygiëniste, tandtechnici, preventieassistentes. Naast ons eigen tandtechnisch laboratorium hebben we ook een tandtechnisch laboratorium op de eerste verdieping om een naadloze samenwerking te waarborgen.