A-prf genezing.

Ontdek een geavanceerde wondgenezingstechniek in onze kliniek, gebaseerd op je eigen bloedconcentraat. De A-PRF techniek versnelt het herstelproces door het gebruik van fibrine-matrix, rijk aan bloedplaatjes en witte bloedcellen. Eenvoudig en veilig: voor de behandeling wordt bloed afgenomen, gecentrifugeerd en het resulterende concentraat wordt als beheersbare membranen tijdens de operatie toegepast. 

Dit bevordert nieuwe bloedvaten en geconcentreerde groeifactoren, waardoor een sneller en efficiënter herstel wordt bevorderd. Investeer in je welzijn met deze innovatieve benadering van wondgenezing.

waarom A-prf?

Optimaliseer jouw herstel met onze innovatieve A-PRF techniek! Door gebruik te maken van je eigen bloedconcentraat versnelt deze behandeling de wondgenezing. De fibrine-matrix, rijk aan bloedplaatjes en witte bloedcellen, bevordert de groei van nieuwe bloedvaten en versnelt het oplossen van membranen. Dit resulteert in geconcentreerde groeifactoren, waardoor een sneller, veiliger en efficiënter herstelproces wordt gestimuleerd.

Kies voor deze geavanceerde aanpak en investeer in een zorgeloos herstel voor een stralende mondgezondheid.